You

Vaskeskab med 2 låger

Optimer opbevaringspladsen i dit badeværelse med Dansani YOU Urban vaskeskab, der har to låger. Dette vaskeskab har en dybde på kun 35 cm, hvilket gør det ideelt til små badeværelser, sommerhuse eller gæstetoiletter. Vælg mellem flere smukke farver, der kan tilpasses din personlige stil. Med Dansani YOU Urban vaskeskabe får du en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V30-1052

Pris
3.995 kr.

GTIN (EAN) 5713804390844
Korpusfarve Brun eg
Højde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 179,20 dm³
Antal låger 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 19,62 kg
Bruttovægt 21,36 kg
Emballage højde 66 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig