Luna

Vaskeskab med 2 skuffer og integreret greb

Dansani Luna vaskeskab med 2 skuffer er 64 cm højt og har en ekstra høj bundskuffe, der giver dig mere opbevaringsplads. Vælg mellem flere forskellige farver for at tilpasse skabet til din personlige stil. Med dette vaskeskab kan du nemt organisere dine badeværelsesartikler og holde alt ryddeligt. Med Dansani vaskeskab med 2 skuffer får du både praktisk funktionalitet og en flot tilføjelse til dit badeværelse. Gør dit rum mere organiseret og elegant med dette fantastiske vaskeskab. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Hvid mat lak

M15-2071

Pris
11.635 kr.

GTIN (EAN) 5713804235725
Korpusfarve Hvid mat lak
Højde 64 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 281,60 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Integreret
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 48,06 kg
Bruttovægt 50,13 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 102 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig