You

Højskab med 1 låge, ramme, højrehængslet

Dansani YOU Classic højskabet er en skøn tilføjelse til dit badeværelse – og det er løsningen på dine udfordringer med opbevaring på badeværelset. Med en træhylde og fem glashylder får du masser af plads til at organisere dine toiletartikler, håndklæder og dekorative genstande. Skab en fornemmelse af luksus og funktionalitet med Dansani YOU Classic højskabet, der giver dit badeværelse et stilfuldt og velorganiseret udseende. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg/hvid mat
Højre

V52-3115

Pris
5.700 kr.

GTIN (EAN) 5713804203663
Korpusfarve Brun eg/hvid mat
Højde 176 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 246,40 dm³
Antal hylder 5 stk.
Antal låger 1 stk.
Fronttype Ramme
Hængsling Højre
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 33,68 kg
Bruttovægt 35,85 kg
Emballage højde 180 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig