Luna

Skab med 2 skuffer

Dette skab med 2 skuffer er kun 35 cm dybe og er perfekte til et badeværelse, hvor pladsen er lidt trang. Skabene er 48 cm høje og giver dig god til dine ting. De kan bruges alene eller kombineres med et vaskeskab med en flot bordplade og en moderne bordstående vask for en unik og asymmetrisk indretning. Vælg mellem forskellige farver, der passer perfekt til dit badeværelse. Med skabe med 2 skuffer får du ikke kun et smukt design, men også en praktisk opbevaringsløsning. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Askegrå

M44-1098

Pris
7.035 kr.

GTIN (EAN) 5713804333186
Korpusfarve Askegrå
Højde 48 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 134,40 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 27,23 kg
Bruttovægt 28,97 kg
Emballage højde 51 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig