You

Vaskeskab med 1 låge, venstrehængslet

Maksimer opbevaringspladsen i dit badeværelse med Dansani YOU Urban vaskeskabet med én låge. Dette vaskeskab er kun 35 cm dybt, hvilket gør det perfektt til små badeværelser, sommerhuset eller gæstetoilettet. Vælg blandt flere forskellige flotte farver, der kan tilpasses din personlige stil. Med Dansani YOU Urban vaskeskabe går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg
Venstre

V28-1252

Pris
2.980 kr.

GTIN (EAN) 5713804390806
Korpusfarve Brun eg
Højde 64 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 112 dm³
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Hængsling Venstre
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 13,34 kg
Bruttovægt 13,89 kg
Emballage højde 66 cm
Emballage bredde 52 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig