You

Vaskeskab med 2 skuffer

Skab harmoni og orden i dit badeværelse med et Dansani YOU Urban vaskeskab. Med en dybde på kun 35 cm passer det nemt ind på enhver plads. De to skuffer giver masser af opbevaringsplads, så du kan organisere dine ting med lethed. Gør dit badeværelse til et sted, der inspirerer og beroliger med Dansani YOU Urban vaskeskab - den ideelle løsning til et stilfuldt og velorganiseret rum. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V34-1152

Pris
6.175 kr.

GTIN (EAN) 5713804390929
Korpusfarve Brun eg
Højde 64 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 112 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 20,64 kg
Bruttovægt 21,20 kg
Emballage højde 66 cm
Emballage bredde 52 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig