You

Skab med 2 skuffer

Gør dit badeværelse til et billede på perfektion med Dansani YOU Urban skabet, hvor der er to skuffer. Dette rummelige og stilfulde skab er den ideelle makker til dit vaskeskab, og sæt fx gerne en bordplade ovenpå med en bordstående vask, for et lækkert og sammenhængende badeværelsesmøbel. Her får du lækkert dansk design med masser af opbevaringsplads. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V63-1152

Pris
7.245 kr.

GTIN (EAN) 5713804391643
Korpusfarve Brun eg
Højde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 225,28 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 29,90 kg
Bruttovægt 32,25 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig