Badeværelsesspejle i smart og funktionelt design

Hos Dansani finder du et hav af muligheder inden for badeværelsesspejle. Vi byder på et stort og spændende sortiment af badeværelsesspejle, der kan gøre alle dine drømme om det perfekte badeværelse til virkelighed.

Uanset om du er på udkig efter et spejl med eller uden lys, så finder du alt, hvad du mangler i vores store produktprogram. Vi har et væld af spændende spejle i mange forskellige prisklasser og former - du kan endda få spejle med rammer i lige præcis den farve du ønsker. Vores gennemtænkte løsninger og høje kvalitet byder på noget for både den stilfulde, den klassiske, den minimalistiske og den mere ekstravagante.

Vi har mange former for spejlløsninger og byder naturligvis på:

  • Energibesparende spejl med lys
  • Miljøvenlige og bæredygtige materialer
  • Godt og solidt håndværk
  • Kvalitetsmaterialer i særklasse

se spejle »

Igennem vores mangeårige arbejde med badeværelsesspejle har vi udviklet skrappe kriterier i forbindelse med udvælgelse af de bedste og mest miljøvenlige materialer, som gør, at dit spejl kan holde mange år.

Er du på udkig efter et spejl med lys, så kan du også roligt gå på opdagelse i vores spændende kataloger og indbydende udstillinger, som du finder rundt omkring i hele landet. Så kan du med egne øjne se den gode kvalitet og danne dig et indtryk af de næsten uanede muligheder, som du har, når det drejer sig om valg af et flot, dekorativt og funktionelt badeværelsesspejl.

Se kataloger »


Et spejl er en klar nødvendighed i de fleste hjem, men ingen siger, at det behøver at være hverken standard eller kedeligt, når du vælger Dansani spejl - det er nemlig helt specielt og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit badeværelse og vælge præcis den stilart, der matcher din smag og din bolig.

Badeværelsesspejl med lys  - spar penge og tænk på miljøet

Det er ikke alene smart og miljøvenligt - det er også praktisk og aldeles økonomisk for enhver bolig at have spejl med LED lys. Badeværelsesspejl med LED lys har vundet større og større popularitet i takt med, at forbrugerne har fået øjnene op for de mange penge, der er at spare på denne form for belysning.

Lyset på badeværelset er ofte tændt mange gange i løbet af et døgn og med energivenlig og yderst funktionel belysning i smart design, så har du tænkt i både bæredygtighed og økonomi, når du vælger din indretning.

Læs mere om lys »

 

Vælg spejl med lysstyring

Til dig, der selv ønsker at styre lysets farvetemperatur fra det varmeste til det koldeste lys, tilbyder vi mange af vores spejle og spejlskabe med lysstyring. Du kan skrue op og ned for lysets styrke afhængig af, om du har brug for en effektiv arbejdsbelysning om morgenen, eller om du ønsker et mere stemningsfuld og afdæmpet belysning inden du er på vej i seng. Du tilpasser selv lyset efter behov og døgnrytme på et indbygget touchpanel med tænd- og slukfunktion samt trinløs dæmpning og farvetemperaturstyring.

Læs mere om lysstyring »

 

 

En dugfri detalje

Og når man nu er i gang, er det måske værd at overveje, om man skal gøre op med det duggede spejl efter brusebadet. Mange spejle fås nemlig med en varmeplade, der hjælper med at reducere overfladen for dug, uanset hvor lange brusebade, man tager. En rar detalje på morgener, hvor man har trykket lidt for mange gange på snooze-knappen.

Skab sammenhængende belysning i badeværelset

Med Dansani skaber du ikke blot sammenhæng mellem møbler og rum. Også belysningen er gennemtænkt, og du kan skabe en unik sammenhæng i hele rummets indretning med loftspots, væglamper og pendler, der matcher belysningen på dit spejl.

Hvis du køber din badeværelsesbelysning hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse - uanset lampemodel og placering.

se lamper og belysning »


Brug for ekstra opbevaring? Så vælg et spejlskab…

Hvis du godt kan bruge ekstra opbevaring på dit badeværelse, så se vores brede udvalg af spejlskabe, der er af samme høje kvalitet som vores spejle.

se spejlskabe »