Skræddersy dit badeværelse og gør det personligt

Med serierne Luna, YOU og Calidris giver vi dig friheden og mulighederne for at indrette dit badeværelse, som det passer dig. Med møbler der kan skræddersys, med dine egne unikke farvevalg og med spejle, håndvaske og lækkert tilbehør, som fuldender det hele, så det bliver det badeværelse, du har drømt om.

Gør badeværelset unikt med din egen farve

Der er ingen begrænsninger, hvis du har forelsket dig i en speciel mosgrøn farve, der matcher dit gulv, eller hvis du ønsker at stå op til et sæt møbler i cool midnatsblå. Vores møbler kan leveres i alle farver - der er helt frit valg. Romantisk, minimalistisk eller dramatisk og maskulint?

Det er ikke kun låger, skuffer og skabe, men også fint tilbehør som hylder, knagerækker, spejlskabe, du kan farvelægge. Leg med farverne og skab dit helt eget udtryk.

Se møbler og tilbehør i farver »

 

Er du vild med træstruktur i badeværelsesmøblerne men vil også gerne kombinere det med flotte farver, kan du nu også få vores smukke egefinér i Calidris i en valgfri farve.

Læs mere om egefinér her »

Grønt er godt for øjnene

Mød Dansani YOU Classic i en klassisk grøn i kombination med smukke messingdetaljer, der gør badeværelset til en eksklusiv velværeoase. Der er skabt helhed i udtrykket med møbel, vask og bordplade, der er skræddersyet til indhakket.
Bemærk de praktiske overskabe, som er perfekte til tandbørsterne og hudplejeprodukterne, som altid skal være lige ved hånden, men ikke rode på bordet.
Et væld af praktiske og smukke detaljer, som får smilet frem, hver gang du træder ind i rummet.

Skræddersyet og formfuldendt badeværelse med bordplade og vask efter mål

Vidste du at vores håndvaske og bordplader også kan fås på mål og derved kan skræddersys til netop dine behov og dit badeværelse? Kanterne på vores bordplader i Dansani Luna kan skæres til, så de passer i alle skrå og skæve vinkler.

I vores Dansani Calidris serie finder du håndvaske af kompromisløs design i høj kvalitet, og her kan både håndvaske og bordplader skræddersyes til dit badeværelse.
Vælg helt efter din egen smag og stil - her er bløde, runde former og enkle og skarpe. Materialerne spænder bredt fra Silestone® med masser af spil i overfladen til den rolige matte Form håndvask i glas, Shape vasken er den fløjsbløde, hvide solid surface og de italiensk producerede bordstående vaske i det mest kendte materiale til håndvaske - nemlig porcelæn.

Læs mere om Dansani Calidris »

Bestillingsformularer til Dansani Calidris på specialmål »

Herunder kan du se et udvalg af de håndvaske, der kan fås på mål i Dansani Calidris.

Shape - solid surface, hvid mat

Unique - Silestone®, Bianco Zeus

Unique - Silestone®, Eternal Statuario

Unique - Silestone®, Desert Silver

Form - glas, fås i flere farver

Unique - Silestone®, Calypso

Unique - Silestone®, Charcoal Soapstone

Unique - Silestone®, Eternal Marquina

Minore

I serierne Dansani YOU og Luna kan du også få håndvaske efter mål. Det er den flotte solid surface vask Minore, som du kan få lavet helt op til en bredde på 240 cm.

Se Minore vasken »

Bestillingsformular til Minore »

Lækkert helhedsudtryk med skræddersyet væg-til-væg løsning

Med Dansani Luna kan du desuden få lækre bordplader i træ og laminat, og du kan derfor nemt kombinere to skuffeskabe med bordplader foroven og forneden og derved få en flot og funktionel væg-til-væg-løsning. En effektiv måde at udnytte hele rummet optimalt i bredden og dybden.

 

Skab ro i et mindre rum med en skræddersyet væg-til-væg løsning. Vær kreativ med skråvægge og tænk fx en åben bænk ind som her. Et stort spejl gør rummet større, og den smukke bordstående vask med de bløde linjer, gør det til et helt unikt badeværelse.