You

Vaskeskab med 1 skuffe, ramme

Få et badeværelse, der oser af stil og funktionalitet med et skønt vaskeskab fra Dansani YOU Classic. Dette fantastiske vaskeskab er kun 35 cm i dybden og er perfekt til at tilføje elegance til selv de mindste badeværelser. I vaskeskabet er der en enkelt skuffe med afløbsudskæring, og her får du god opbevaringsplads til dine produkter på badeværelset. Med Dansani YOU Classic vaskeskab får du ikke kun et flot møbel, men også en smart opbevaringsløsning, der vil gøre dit badeværelse til et stilfuldt og organiseret sted.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg/hvid mat

V12-3115

Pris
4.350 kr.

GTIN (EAN) 5713804199126
Korpusfarve Brun eg/hvid mat
Højde 40 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 70 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Fronttype Ramme
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 14,43 kg
Bruttovægt 14,98 kg
Emballage højde 42 cm
Emballage bredde 52 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig