You

Vaskeskab med 2 skuffer, ramme, til dobbeltvask

Skab orden og skønhed på dit badeværelse med Dansani YOU Classic vaskeskabet med 2 skuffer. Dette rummelige og stilfulde skab giver dig masser af opbevaringsplads til at holde dit badeværelse pænt og velorganiseret. Den smarte indretning kombinerer funktionalitet med æstetik, og vaskeskabet er tilgængeligt i forskellige farver, så du kan matche det til din personlige stil. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg/hvid mat

V26-3115

Pris
11.735 kr.

GTIN (EAN) 5713804201379
Korpusfarve Brun eg/hvid mat
Højde 64 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 337,92 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Ramme
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 41,17 kg
Bruttovægt 43,67 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 122 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig