You

Vaskeskab med 2 skuffer, til dobbeltvask

Frigør dit badeværelse fra rod med Dansani YOU Urban vaskeskab med to rummelige skuffer. Uanset om du har en travl familie eller bare vil organisere dine ting bedre, er dette vaskeskab det perfekte valg. De to skuffer giver dig masser af plads til at holde alt pænt og velordnet. Med et moderne design og et væld af farvemuligheder er Dansani YOU Urban vaskeskab med to skuffer den ultimative løsning til et badeværelse, der er både funktionelt og stilfuldt. Gør dit badeværelse til det bedste rum i huset med dette fantastiske vaskeskab.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V48-1152

Pris
10.725 kr.

GTIN (EAN) 5713804391285
Korpusfarve Brun eg
Højde 64 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 337,92 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 38,60 kg
Bruttovægt 41,10 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 122 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig