Stort badeværelse med plads til hele familien

Har du et stort badeværelse, du gerne vil gøre til en oase af velvære? Har du en stor familie, hvor mange kæmper om pladsen i badeværelset?

Når flere benytter det samme badeværelse, opstår der hotspots, hvor der er ekstra travlhed. Både bruseren, håndvasken og spejlet er steder, hvor der er ekstra run på, når hele familien skal skynde sig ud ad døren.  Men fortvivl ikke for hjælpen er på vej. Indretningsmulighederne i et stort badeværelse er mange, så det handler bare om at være kreativ. Derfor har vi samlet en række tips og tricks til, hvordan du får det optimale ud af dit store badeværelse, så æstetik og effektivitet går hånd i hånd.

Øg effektiviteten »Ekstra opbevaring »Mere plads ved spejlet »Ekstra bordplads »Det personlige touch »Afskærm toilettet »

Øg effektiviteten i badeværelset

De fleste familier med kun ét badeværelse kender til problematikken med, at håndvasken og bruseren omdanner sig til en ren kampzone om morgenen, hvor alle kæmper om pladsen for at blive klar til at komme ud ad døren. Derfor vil vi gerne give dig inspiration til, hvordan du kan optimere indretningen af dit badeværelse, så hele familien kan bruge sin tid mere effektivt i badeværelset.

Få plads til hele familien med en dobbelt håndvask

Pladsen omkring vasken er ofte begrænset, og i et stort badeværelse kan denne udfordring nemt løses med en dobbelt håndvask, hvor 2 personer kan bruge håndvasken på samme tid.

Se dobbelte håndvaske »

Plads til flere under bruseren

I den store familie er pladsen under bruseren en mangelvare, men hvorfor ikke gøre bruseområdet i et stort badeværelse ekstra stort, så flere kan bade på samme tid? Du kan endda opsætte to brusehoveder i samme bruseafskærmning og dermed lave en dobbelt bruser, så flere kan bade på samme tid.

Skal dit badeværelse emme af luksus, kan du lave en lækker walk-in løsning, hvor der er plads til store armbevægelser og masser af velvære. Du kan vælge en af vores standardmodeller eller kombinere dig frem til din egen store bruseløsning ved hjælp af forskellige brusevægge og brusedøre.

Se store bruseløsninger »

Hver sin side

Hvis du har et stort badeværelse med masser af opbevaringsplads, kan du med fordel inddele skuffer og skabe, så alle har deres egen faste plads til ting og sager. Det er praktisk, når flere bruger badeværelset samtidigt, da faste pladser gør det lettere at finde sine ting og komme hurtigere ud ad døren. Husk at fordele pladsen med øje for, at de, der er i badeværelset samtidigt, har deres ting i hver sin side, så de ikke kommer til at gå i vejen for hinanden.

Vær kreativ og få ekstra opbevaring

Har du tænkt på, at der er mange ting, du med fordel kan opbevare i badeværelset? Ikke nok med, at du kan opbevare de åbenlyse ting som diverse toiletartikler og elektriske apparater som hårtørrer og barbermaskine. Badeværelset er også velegnet til opbevaring af håndklæder, rengøringsmidler, babyudstyr, nattøj mm. Giv også dig selv den luksus, at have dit undertøj og strømper i badeværelset, så kan du hoppe i det lige fra badet.

Vi har mange forskellige løsninger til opbevaring i badeværelset, og har du et stort badeværelse, er det bare et spørgsmål om at dykke ned i mulighederne og vælge den løsning, der passer perfekt til dine behov.

Ekstra opbevaring med høj, over- og underskabe

Den traditionelle løsning for at skabe ekstra opbevaringsplads er et højskab, over- eller underskab placeret på væggen omkring vasken. Men ofte er der mere uudnyttet vægplads i rummet, fx bag døren eller over radiatoren eller toilettet. Så hvorfor ikke placere et overskab, over toilettet, så fx toiletrullerne er lige ved hånden. Du kan skabe ekstra opbevaringsplads med højskabe, over- og underskabe, uanset om du har et lille eller stort badeværelse.

Se skabe »

Høje vaskeskabe med masser af opbevaringsplads

Flere af vores vaskeskabe kan du uden merpris få med en ekstra høj skuffe nederst, så der er rigeligt med plads til hele familiens ting. Samtidig er de særdeles velegnede til opbevaring af fx håndklæder og rengøringsmidler, som kan være svære at få plads til i lavere skuffer. De høje vaskeskabe er også gode til små rum, hvor det kan knibe med at finde vægplads til opbevaring.

Se høje vaskeskabe »

Kreativ opbevaring med øvrige skabe

I et stort badeværelse er der plads til at lege med mulighederne for både at skabe ekstra opbevaring, men også for et dekorativt touch. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så lad dig inspirere af en af vores løsninger eller find på din helt egen.

Se øvrige skabe og bordplader »

Vælg flere vaskeskabe

Når I er mange, der bruger badeværelset, er det en fordel at vælge to eller flere vaskeskabe for at få flere skuffer. Så slipper I for at flytte rundt med hinanden, hvis fx den ene står foran vasken samtidig med, at en anden vil åbne skuffen. Ved denne løsning kan alle i husstanden få sin egen skuffe, så I slipper for uenigheder om, hvor meget det må rode i en skuffe. Skabe med fire eller flere skuffer laves typisk til vaske, som er 120 cm brede eller derover.

Se skabe med flere skuffeløsninger »

Praktisk indretning af skabe og skuffer

Alt går bare hurtigere om morgenen, når tingene har faste pladser, og man ikke skal lede efter dem. Derfor kan det godt betale sig at indrette sine skuffer og skabe optimalt. Som badeværelsesspecialister, der kender vores kunders udfordringer, har vi udviklet en lang række af funktionelt tilbehør som rumdelere, flytbare træbakker og indvendigt lys til skuffer og skabe, stikkontakter i spejlskabe og skuffer til elektriske apparater, vasketøjskurve til højskabe, og meget mere. Alle sammen ting, som er med til at gøre din hverdag på badeværelset lettere.

Se indretning af skabe og skuffer »

Få mere plads til at spejle jer

Pladsen foran spejlet er en yderst begrænset ressource, når hele familien har travlt med at komme ud ad døren, men i et stort badeværelse er der mange muligheder for at lave ekstra plads til at spejle jer på.

Spejl dig fra flere vinkler

Vælger du et spejlskab, kan du slå 2 fluer med et smæk. Med dobbeltsidede spejllåger og spejlbagvæg inde i spejlskabet kan alle spejle sig, uanset om lågerne i spejlskabet er åbne eller lukkede. Samtidig får du også mulighed for at spejle dig bagfra ved at vinkle spejlskabslågerne.
Se spejlskabe »

Se dig selv i fuld figur

I et stort badeværelse har du ofte lidt vægplads til overs, og her kan du med fordel placere et figurspejl, så du kan tjekke, at du ser perfekt ud fra top til tå, inden du går ud ad døren.

Se figurspejl »

Byg en væg af spejlskabe

Du kan få vores spejle i en bredde på op til 160 cm, men vil du gerne have endnu mere plads til at spejle dig, kan du bygge en hel spejlvæg ved at sammensætte flere spejlskabe. Som en ekstra bonus, får du også ekstra opbevaringsplads med i købet.

Se spejlskabe »

Giv dig selv en sminkeplads

Hvorfor ikke udnytte pladsen i et stort badeværelse til at lave en sminkeplads, der tilfører dit badeværelse et strejf af luksus og giver plads til ekstra velvære. Her kan håret sættes eller makeuppen lægges i ro og mag uden forstyrrelser fra resten af familien. Et sminkebord begrænser også trafikken omkring spejlet og vasken, hvor der ofte er ekstra travlhed i en stor familie.

Se spejle »Se møbler til sminkeplads »

Tilbehør til den ultimative sminkeplads

Med et elegant og funktionelt makeup spejl med lys kan du komme helt tæt på alle detaljerne i dit ansigt, både når du skal lægge makeup, plukke øjenbryn etc. Du kan også vælge vores smarte træbakker med metalindsats, så du har styr på din makeup eller den fine skammel, så du kan sidde behageligt mens du smukkeserer dig.

Se tilbehør til sminkeplads »

Ønsker du mere bordplads?

Hvis du gerne vil have masser af bordplads, så hele familiens ting kan stå fremme, kan du vælge en asymmetrisk vask. Vi har mange muligheder for at komme dine ønsker og behov i møde og har asymmetriske vaske i flere forskellige designs og materialer. Du kan vælge mellem forskellige standardløsninger eller en af vores skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i dit badeværelse uanset størrelse og form.

I et stort badeværelse kan du også få ekstra bordplads ved at lave en skænk, hvor du sammensætter en bordplade med skabe, der enten matcher eller komplementerer de øvrige møbler i dit badeværelse.

Asymmetriske vaske »Se bordplader og skabe »

Personligt touch med dekorativt og funktionelt tilbehør

Som badeværelsesspecialister, der kender vores kunders udfordringer, har vi udviklet en lang række tilbehør, der egner sig til livet på badeværelset. Det gør ikke kun din hverdag lettere, men er også med til at gøre store badeværelser til en oase af velvære og personlighed.

Se tilbehør »

Afskærm toilettet

I det helt store badeværelse kan du med fordel afskærme toilettet, så du kan føle dig lidt mere privat, når andre fra familien er i badeværelset. Du kan enten lave et separat rum med en lukket dør eller vælge en af vores brusedøre for en mere let og luftig løsning.

Se brusedøre »